Je reageert op de vacature

Data architect

  Ons privacybeleid

1. Algemeen
Dit elektronische kandidaatvolgsysteem ‘Visma EasyCruit’ wordt beheerd door Waterschapsbedrijf Limburg. Waterschapsbedrijf Limburg, gevestigd te Roermond, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 50453483.

Alle persoonlijke gegevens (naam, telefoon, e-mail, evt. geboortedatum en woonplaats) met inbegrip van, de in de sollicitatiebijlagen opgenomen persoonsgegevens (hierna "gegevens") die u aan ons via het sollicitatieformulier beschikbaar stelt is samengesteld door Waterschapsbedrijf Limburg met als doel het verwerken van uw sollicitatie. Bijzondere persoonlijke gegevens (dat wil zeggen gegevens over de ras of etnische afkomst, politieke opvattingen, godsdienstige of levensbeschouwelijke overtuiging, lidmaatschap van een vakbond, gezondheid of seksleven) worden niet verzameld.

Wij kunnen uw gegevens gebruiken voor andere gerelateerde vacatures binnen Waterschapsbedrijf Limburg. Verantwoordelijk voor het gebruik c.q. de verwerking van uw gegevens in deze zaak is het team Human Resources van Waterschapsbedrijf Limburg.

2. Gegevensopslag
Uw gegevens zijn beschermd tegen ongeoorloofde toegang via gecodeerde verzending, versleutelde opslag, een rol- en autorisatieconcept, een concept voor gegevensbescherming en fysieke beveiliging voor de servers.

3. Gegevenstoegang
Voor een goede werking hebben geselecteerde medewerkers van Waterschapsbedrijf Limburg toegang tot uw gegevens. Als onderdeel van de exploitatie en het onderhoud van dit elektronische kandidaat volgsysteem stelt Waterschapsbedrijf Limburg ook externe dienstverleners toegang ter beschikking. Dit zijn Visma Software B.V. (en hun dochterondernemingen), in Nederland, Amazon Web Services (AWS), in Ierland, Service Cloud in Verenigde Staten en Textkernel in Nederland.

Sommige van onze serviceproviders bevinden zich in landen buiten de Europese Economische Ruimte, die niet hetzelfde niveau van gegevensbescherming garanderen als binnen de Europese Economische Ruimte. Het gebruik van dergelijke serviceproviders vindt alleen plaats als aan de noodzakelijke gegevensbeschermingsvereisten volgens de Nederlandse en Europese gegevensbeschermingswetgeving is voldaan. AWS en Service Cloud zijn gecertificeerd door het EU-US Privacy Shield. Doordat AWS en Service Cloud voldoen aan de strenge eisen van dit shield, is het toegestaan data uit te wisselen. Voor deze uitwisseling is een getekende verwerkersovereenkomst overeengekomen.

4. Recht op inzage en het verwijderen van gegevens
U hebt te allen tijde het recht om uw gegevens in te zien, te blokkeren of te verwijderen, om zich te verzetten tegen de verwerking van de gegevens of om onjuiste gegevens te corrigeren. Na het afronden van de sollicitatieprocedure worden uw gegevens tot 12 maanden na afhandeling bewaard, uw gegevens kunnen dan voor andere gerelateerde vacatures binnen Waterschapsbedrijf Limburg gebruikt worden. Als toekomstige gewijzigde wettelijke vereisten een wijziging van de bewaarperiode vereisen, zal dit zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast conform de gewijzigde wet- en regelgeving.

5. Contactgegevens
U kunt contact met Waterschapsbedrijf Limburg opnemen om uw gegevens te laten wijzigen of verwijderen. Dit kan via sd@wbl.nl

Privacyverklaring
Om door te kunnen gaan met uw sollicitatie, moet u akkoord gaan met de bovenstaande punten. U kunt deze privacyverklaring op elk moment intrekken via het hierboven vermelde e-mailadres.

Klachtrecht
U heeft het recht om in voorkomend geval een klacht in te dienen bij de relevante privacy toezichthouder

Ik ga akkoord met het verzamelen, verwerken en gebruiken van mijn persoonlijke gegevens die worden beschreven in deze Privacyverklaring. Door "Privacy Statement accepteren?" aan te vinken stemt u in met de bovenstaande punten. Uw toestemming voorzien van een datum en tijdstempel wordt opgeslagen.

  Reeds geregistreerd?